Interieuradvies

Welke woonstijl, kleuren en materialen passen bij jou! Voel je thuis.

Je hebt een nieuwe woning gekocht of je gaat je huidige woning verbouwen. Je woonsmaak is veranderd of je weet niet hoe je een eenheid creëert.

Dan kan ik je adviseren met kleuradvies of interieuradvies.

Het mixen van woonstijlen, bestaande meubels combineren met nieuwe meubels, een kleurenpalet samenstellen, raambekleding uitzoeken, heerlijk vind ik dat. Persoonlijke items of familiestukken breng ik graag samen met nieuwe items om voor jou een heerlijk thuis te creëren waar jij je fijn voelt.

We bespreken bij het intake gesprek wat jullie woonwensen en verwachtingen zijn m.b.t. het interieuradvies. We maken een samenvatting van je woonwensen en het aantal ruimtes zodat je een passende offerte ontvangt.

Advies

 • intake en presentatie bij jou thuis
 • het advies kan inhouden:
 • advies over het indelen van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik, aanschaf nieuwe meubels, raamdecoratie en verlichting
 • Ik maak een moodboard en presentatie met alle besproken adviezen, kleurnummers etc.
 • meubelplan met shoppinglist. De presentatie ontvang je per mail
 • je ontvangt per mail een pdf-bestand met plattegrond (aangeleverd door jou) met daarop aangegeven het kleurenplan

Advies

 • intake en presentatie bij jou thuis
 • het advies kan inhouden:
 • advies over het indelen van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik, aanschaf nieuwe meubels, raamdecoratie en verlichting
 • Ik maak een moodboard en presentatie met alle besproken adviezen, kleurnummers etc.
 • meubelplan met shoppinglist. De presentatie ontvang je per mail
 • je ontvangt per mail een pdf-bestand met plattegrond (aangeleverd door jou) met daarop aangegeven het kleurenplan

Reviews

Willy en Dyonne Vlemmings

10 jaar geleden waren we al meer dan tevreden met Hedy's verkoopstyling. Daarom willen we nu graag haar hulp bij het stylen van onze nieuwe woning over een half jaartje. Ze luistert heel goed naar wensen, verstaat haar vak en denkt "out of the box". Dat geeft hele coole effecten. We kunnen haast niet wachten en zijn heel benieuwd hoe het totaalplaatje er uit ziet wanneer we mogen gaan inrichten met haar advies als rode draad! 🙂

Dennis en Vanessa

Hedy heeft de vastgoedstyling gedaan van ons vorige huis. Wat waren wij blij met haar. Met veel enthousiasme kwam ze ons huis bewonderen, ze neemt de tijd en geeft een eerlijk advies. Ik ben ervan overtuigd dat hierdoor ons huis binnen 5 dagen verkocht is.

Zij maakt het verschil! Wij hebben haar daarna ingeschakeld voor de styling van onze huidige woning en waren hier ook ontzettend tevreden over. Ze gaf advies op maat, rekening houdend met onze eigen wensen en inbreng. Dank je wel Hedy!

Anita Fiers, Pit Makelaars te Veldhoven

Positiviteit! is het eerste woord dat in me op komt bij Hedy. Steeds opnieuw weet ze onze opdrachtgevers te stimuleren om hun o zo vertrouwde woning aan te passen voor de verkoop. Hedy weet iedere keer weer met een grote glimlach het hele proces te doorlopen. Al sinds jaar en dag maken wij gebruik van professionele vastgoedstyling bij start verkoop. Het is bijzonder knap wat er keer op keer weer bereikt wordt door de intensieve samenwerking van de stylist met de bewoners. Veel opdrachtgevers en makelaars denken dat ze dat 'stylen ook best wel zelf kunnen doen'. Onze ervaring leert dat enkel de inzet van een ervaren professional zoals Hedy resulteert in optimale beelden voor de verkoop van een woning of appartement. Het komt regelmatig voor dat onze cliënten haar vragen ook advies te geven voor de nieuw aangekochte woning. Een mooier compliment kun je toch niet krijgen?

Koen en Anita van Berkel

Na zelf al uren het internet afgezocht te hebben kwamen we er toch niet echt uit hoe we ons heerlijke huis moesten gaan veranderen. We wilden wat nieuwe meubels en een andere kleur op de muur. Hoe fijn is het volledig ontzorgt te worden. Na een oriëntatiegesprek kwam Hedy met een voorstel. We vonden echt geweldig om tussen 3 stukjes behang te mogen kiezen ipv 79 behangboeken door te worstelen. En wat een metamorfose heeft ons huis doorgemaakt. #heelergblijmethetresultaat

dhr. Cornelia, verkoper Landheer Eindhoven

Hedy denkt heel goed met je mee, zoekt naar betaalbare praktische oplossingen waardoor je woning in no-time veranderd in je droomhuis! Echt een topper.

Mevr. Van Beek, verkoper Kruisstraat Reusel

Via mijn makelaar in contact gekomen met Hedy. Na een bezoek, kreeg ik binnen een paar dagen een plan van aanpak met tips om mijn woning klaar te maken voor de fotoshoot ten behoeve van de verkoop. Hedy geeft praktische tips Voor een beperkt budget heeft mijn huis echt een update gekregen. Mede door de styling en mooie brochure is mijn huis, in een teruglopende markt, binnen een week verkocht. Ik ga haar zeker uitnodigen voor mijn nieuwe huis!

Mevr. Portengen, verkoper Heistraat Eindhoven

Verkooppresentatie door Hedy geslaagd. We hebben heel fijn met Hedy samengewerkt in een voor ons moeilijke tijd. Door haar inzet, professionaliteit was ons huis omgetoverd naar een pareltje. Ons huis werd veel warmer en huiselijker. Zeker een aanrader!

Mevr. Gijbels, verkoper De Kleine Lend Reusel

Hedy heeft ons super goed geadviseerd en geholpen met de styling van onze woning voor de verkoop. Ze weet precies hoe het huis het beste tot zijn recht kwam met kleine aanpassingen. Maar toch werd hierdoor een groot verschil gerealiseerd. Ook het contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Kortom wij raden stijlgoed advies zeker aan!

Diensten

Interieuradvies
Vastgoedstyling