Kleuradvies

Kom je er maar niet aan uit welke kleuren je kunt toepassen in jouw woning? Of kun je niet kiezen? Dan help ik je graag verder met een kleuradvies.

Om kleuradvies te geven, wil ik je woning graag goed bekijken. Ik leg je een kleurenkaart voor zodat je kunt aangeven van welke kleuren jij/jullie blij worden.  Ik bekijk welke kleuren en materialen al aanwezig zijn in de woning. Lichtinval van de woning is een zeer belangrijke factor voor het bepalen van de  kleuren. Je krijgt advies over hoe je kleuren kunt toepassen in je woning door gebruik te maken van verf en/of behang, textiel en woonaccessoires.

Met het kleuradvies kun je aan de slag.

Laat je verrassen wat kleur kan doen in jouw huis.

Wat krijg je

  • intake en presentatie bij jou thuis
  • ik werk het kleurenplan uit
  • je ontvangt per mail een pdf-bestand met de kleurnummers en
  • een sfeerimpressie
  • je ontvangt per mail een pdf-bestand met plattegrond (aangeleverd door jou) met daarop aangegeven het kleurenplan

Reviews

Willy en Dyonne Vlemmings

10 jaar geleden waren we al meer dan tevreden met Hedy's verkoopstyling. Daarom willen we nu graag haar hulp bij het stylen van onze nieuwe woning over een half jaartje. Ze luistert heel goed naar wensen, verstaat haar vak en denkt "out of the box". Dat geeft hele coole effecten. We kunnen haast niet wachten en zijn heel benieuwd hoe het totaalplaatje er uit ziet wanneer we mogen gaan inrichten met haar advies als rode draad! 🙂

Dennis en Vanessa

Hedy heeft de vastgoedstyling gedaan van ons vorige huis. Wat waren wij blij met haar. Met veel enthousiasme kwam ze ons huis bewonderen, ze neemt de tijd en geeft een eerlijk advies. Ik ben ervan overtuigd dat hierdoor ons huis binnen 5 dagen verkocht is.

Zij maakt het verschil! Wij hebben haar daarna ingeschakeld voor de styling van onze huidige woning en waren hier ook ontzettend tevreden over. Ze gaf advies op maat, rekening houdend met onze eigen wensen en inbreng. Dank je wel Hedy!

Anita Fiers, Pit Makelaars te Veldhoven

Positiviteit! is het eerste woord dat in me op komt bij Hedy. Steeds opnieuw weet ze onze opdrachtgevers te stimuleren om hun o zo vertrouwde woning aan te passen voor de verkoop. Hedy weet iedere keer weer met een grote glimlach het hele proces te doorlopen. Al sinds jaar en dag maken wij gebruik van professionele vastgoedstyling bij start verkoop. Het is bijzonder knap wat er keer op keer weer bereikt wordt door de intensieve samenwerking van de stylist met de bewoners. Veel opdrachtgevers en makelaars denken dat ze dat 'stylen ook best wel zelf kunnen doen'. Onze ervaring leert dat enkel de inzet van een ervaren professional zoals Hedy resulteert in optimale beelden voor de verkoop van een woning of appartement. Het komt regelmatig voor dat onze cliënten haar vragen ook advies te geven voor de nieuw aangekochte woning. Een mooier compliment kun je toch niet krijgen?

Koen en Anita van Berkel

Na zelf al uren het internet afgezocht te hebben kwamen we er toch niet echt uit hoe we ons heerlijke huis moesten gaan veranderen. We wilden wat nieuwe meubels en een andere kleur op de muur. Hoe fijn is het volledig ontzorgt te worden. Na een oriëntatiegesprek kwam Hedy met een voorstel. We vonden echt geweldig om tussen 3 stukjes behang te mogen kiezen ipv 79 behangboeken door te worstelen. En wat een metamorfose heeft ons huis doorgemaakt. #heelergblijmethetresultaat

dhr. Cornelia, verkoper Landheer Eindhoven

Hedy denkt heel goed met je mee, zoekt naar betaalbare praktische oplossingen waardoor je woning in no-time veranderd in je droomhuis! Echt een topper.

Mevr. Van Beek, verkoper Kruisstraat Reusel

Via mijn makelaar in contact gekomen met Hedy. Na een bezoek, kreeg ik binnen een paar dagen een plan van aanpak met tips om mijn woning klaar te maken voor de fotoshoot ten behoeve van de verkoop. Hedy geeft praktische tips Voor een beperkt budget heeft mijn huis echt een update gekregen. Mede door de styling en mooie brochure is mijn huis, in een teruglopende markt, binnen een week verkocht. Ik ga haar zeker uitnodigen voor mijn nieuwe huis!

Mevr. Portengen, verkoper Heistraat Eindhoven

Verkooppresentatie door Hedy geslaagd. We hebben heel fijn met Hedy samengewerkt in een voor ons moeilijke tijd. Door haar inzet, professionaliteit was ons huis omgetoverd naar een pareltje. Ons huis werd veel warmer en huiselijker. Zeker een aanrader!

Mevr. Gijbels, verkoper De Kleine Lend Reusel

Hedy heeft ons super goed geadviseerd en geholpen met de styling van onze woning voor de verkoop. Ze weet precies hoe het huis het beste tot zijn recht kwam met kleine aanpassingen. Maar toch werd hierdoor een groot verschil gerealiseerd. Ook het contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Kortom wij raden stijlgoed advies zeker aan!

Diensten

Interieuradvies
Vastgoedstyling