Over Hedy

Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en creatief bezig te zijn. In mijn werk als vastgoedstyliste heb ik al vele interieurs mogen betoveren.

Mijn kennis heb ik vergroot door het volgen van een 2-jarige interieuropleiding en ik blijf me graag ontwikkelen door alles te volgen op woongebied.

Het mixen van woonstijlen, meubels uitzoeken, parels spotten bij de kringloop of op marktplaats, heerlijk vind ik dat. Persoonlijke items of familiestukken breng ik graag samen met nieuwe items om voor jou een heerlijk thuis te creëren waar jij je fijn voelt.

Ik sta voor een duidelijke aanpak met aandacht voor jou en je interieur. Met een lach en veel plezier adviseer ik mijn klanten met zowel vastgoedstyling als interieur- en kleuradvies op een creatieve manier.

Zullen we samenwerken? Ik kijk ernaar uit.

Diensten

Interieuradvies
Vastgoedstyling